Home

Stichting San Jacinto is op 17 augustus 2018 opgericht op verzoek van de Boskoopse kleinkunstenaar en boomkweker Piet-jan Vermeulen, die op 2 maart 2017 na een langdurige ziekte op 58-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Piet-jan heeft een drietal mensen uit zijn directe omgeving gevraagd om met deze stichting de kunst en cultuur in Boskoop en directe omgeving te bevorderen en zijn gedachtegoed na zijn overlijden breder te verspreiden. 

Om dat te bereiken zal de stichting diverse middelen en activiteiten gaan uitvoeren om recht te doen aan de wens van Piet-jan. Onder andere zal een publicatie uitgegeven worden waarin dat gedachtegoed uitvoerig staat beschreven, samengesteld door Annette Visser, bestuurslid van de Stichting San Jacinto.

Daarnaast zal jaarlijks een prijs worden uitgereikt aan personen of groepen die initiatieven nemen om de kunstzinnige en / of culturele beleving in Boskoop en omstreken weten te bevorderen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s